Bayraklı Belediyesinde esnaf masası kuruldu
Bayraklı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren esnafın problemlerini çözmek ve yapılacak süreçleri daha süratli ve faal bir biçimde gerçekleştirmek gayesiyle Lider İrfan Önal’ın talimatıyla esnaf masası kurdu.

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü bünyesinde kurulan, Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü işçileri tarafından hizmet verecek esnaf masası’nda ruhsat süreçlerinin yanı sıra esnafın problemleriyle özel olarak ilgilenilecek, talep, teklif ve şikayetler dinlenecek. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Seçim devrinde esnafımıza verdiğimiz kelamlardan biriydi ve bugün bu kelamımızı de tutmanın memnunluğunu yaşıyoruz. Esnafımız artık işlerini daha süratli ve kolay tamamlayabilecek, meselelerine süratli karşılıklar alabilecek” dedi.
SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçim periyodunda verdiği kelamlardan birini daha hayata geçirdi. Bu kapsamda Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü bünyesinde kurulan esnaf masası, ilçede faaliyet gösteren esnafın işleriyle ilgilenecek, sıkıntılara kalıcı tahliller bulunacak ve talep ve teklifler doğrultusunda çalışmalar yürütülecek. Belediye ana hizmet binası 3’üncü katındaki ünitede Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’nden birer işçi misyon yapacak. Esnaf Masası ile bağlantıya geçmek isteyen esnaf, 477 20 00’dan esnaf masasına ulaşıp bilgi alabilecek.
BAYRAKLI’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Başkan Önal, “Seçim devrinde esnafımıza kelam vermiştik. Esnaf masası kurup, problemleri dinleyip, ilgili ünitemiz aracılığıyla hem süreçlerini yapabileceklerini hem de problemlerine tahlil bulacaklarını belirtmiştik. Bu kapsamda bünyemizde Esnaf Masası’nı kurduk. Böylelikle esnafımızın beklentilerine hakikat formda karşılık vererek irtibatımızı artıracağız. Birebir vakitte meselelere da süratli ve kalıcı tahliller bulmak için çalışacağız. Bayraklı’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı