Dolar 41,6990
Euro 48,6971
Altın 5.345,20
BİST 10.814,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Yağmurlu
İstanbul
18°C
Yağmurlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Continental EMEA Bölgesi Strateji, Analitik ve Pazarlama Başkanlığı Görevine Egemen Atış Atandı

1 Temmuz 2024 tarihi prestijiyle Continental Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Strateji, Analitik ve Pazarlama Başkanlığı vazifesine Hâkim Atış getirildi.

Continental EMEA Bölgesi Strateji, Analitik ve Pazarlama Başkanlığı Görevine Egemen Atış Atandı
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2024 15:36
109

Atamaya ait konuşan Continental EMEA Bölgesi Yenileme Lastikleri Başkanı Ferdinand Hoyos, “Egemen Atış, kapsamlı milletlerarası tecrübesiyle grubumuzu güçlendirerek önder lastik üreticisi ve lastik tahlilleri tedarikçisi olarak pozisyonumuzu sağlamlaştırmamıza katkıda bulunacak” dedi.

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental‘in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi yenileme lastikleri kümesi Strateji, Analitik ve Pazarlama (SAM) Başkanlığı vazifesine Hâkim Atış atandı. 1 Temmuz 2024 prestijiyle vazifesine başlayan Atış’ın sorumlulukları ortasında eser idaresi, pazarlama bağlantıları, halkla bağlar, e-ticaret, iş analitiği, fiyatlandırma, strateji ve iş geliştirme yer alacak. 

ARA REKLAM ALANI

Atış, son olarak Continental Güney Kore’de misyonunu yürütüyordu. Güney Kore’deki vazifesinden evvel altı yıl Continental Lastikleri Türkiye Satış ve Ticari Operasyonlar Müdürü olarak görev yapan Atış, Güney Kore’de Continental’in orjinal ekipman müşterileri Hyundai ve Kia’ya hizmet verdiği Seul’den şirketin genel merkezi Hannover’da çalışmalarına devam edecek.

Continental EMEA Bölgesi Yenileme Lastikleri Başkanı Ferdinand Hoyos, “Egemen Atış, bulunduğu farklı vazifelerde bedelli bir milletlerarası tecrübe kazandı ve lastik kesimi hakkında kapsamlı bilgi sahibi oldu. Global pazarları derinlemesine anlaması, stratejilerimizi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki müşterilerimizin gereksinimlerine paralel olarak geliştirmemize, ayrıyeten EMEA Bölgesindeki pozisyonumuzu sağlamlaştırarak daha da güçlendirmemize katkıda bulunacak“ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI