Dolar 42,4369
Euro 48,9160
Altın 5.537,83
BİST 10.922,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Çok Bulutlu
İstanbul
22°C
Çok Bulutlu
Cts 22°C
Paz 20°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kadın Gücü Rüzgârla Buluşuyor: Subor–Boğaziçi Yelken Takımı Deniz Kızı Kupası’nda

Türkiye’nin tek kadın yelken yarışı olan Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası, bu yıl 10’uncu kez 18 Ekim 2025’te Caddebostan–Adalar parkurunda gerçekleştirilecek. 

Kadın Gücü Rüzgârla Buluşuyor: Subor–Boğaziçi Yelken Takımı Deniz Kızı Kupası’nda
REKLAM ALANI
21 Kasım 2025 01:31
25

Türkiye’nin tek kadın yelken yarışı olan Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası, bu yıl 10’uncu kez 18 Ekim 2025’te Caddebostan–Adalar parkurunda gerçekleştirilecek. Subor–Boğaziçi Yelken Takımı, bu anlamlı etkinlikte ikinci kez yer almanın heyecanını yaşıyor.Deniz Kızı Yelken Kupası Yarışı, IRC sınıfı yatlara açık olarak gerçekleşecek. Aralarında Subor- Boğaziçi Yelken Takımı’nın da yer aldığı yaklaşık 30 adet yelkenli, adaların eşsiz atmosferinde kıyasıya mücadele edecek.

Yarışa katılan Boğaziçi Üniversitesi Yelken Takımı’na destek veren Subor, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kadınların sporda, iş dünyasında ve yaşamın her alanında daha görünür ve güçlü olmalarını destekliyoruz. Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte yelken açtığımız bu yolculukta, rüzgârın gücüyle birleşen kadın emeğinin her zaman başarıya ulaşacağına inanıyoruz.”

ARA REKLAM ALANI

Subor-Boğaziçi Yelken Takımı Yarışa Hazır

Uzun zamandır bu çok özel etkinliğe hazırlanan Subor-Boğaziçi Üniversitesi Yelken Takımı, 10 kadından oluşan ekibi ile yarışa katılmanın mutluluğunu yaşıyor. Geçen sene kendi klasmanında 2., üniversiteler arasında 1. olan takım, bu yıl çift kupa hedefiyle denize açılıyor.Yarış ekibi, birçok alanda olduğu gibi denizde de kadınların istedikleri her şeyi başarabileceklerini belirterek, bu özel yarışta desteklerini esirgemeyen Subor’a minnettar olduklarını vurguladılar. Ayrıca, kadınlara bu fırsatı sunan yarış komitesine teşekkür ettiler.Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’nda sağlanan gelirin bir kısmı ile her yıl sivil toplum kuruluşlarına destek verilmesi  amaçlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI