Dolar 41,6990
Euro 48,6971
Altın 5.345,20
BİST 10.814,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Yağmurlu
İstanbul
19°C
Yağmurlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 20°C
Cts 20°C

Onur Yiğit ve CHP Balçova Örgütü Anıtkabir’de

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, CHP Balçova İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e resmi ziyaret gerçekleştirerek Ulu Başkan Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sundu.

Onur Yiğit ve CHP Balçova Örgütü Anıtkabir’de
REKLAM ALANI
24 Temmuz 2024 23:36
114

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, CHP Balçova İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e resmi ziyaret gerçekleştirerek Ulu Başkan Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sundu. Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzalayan Lider Yiğit, “Asla yorulmayacağımıza, vaz geçmeyeceğimize ve bıraktığınız mirası gelecek jenerasyonlara taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza, belediye işçilerimiz ve Balçovalılar ismine kelam veriyorum” tabirlerini kullandı.

PARTİLİLER EŞLİK ETTİ

ARA REKLAM ALANI

CHP Balçova İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları ve bayan kollarından partililerin, ayrıyeten eşi Ayşegül Yiğit, kızı Yaz Yiğit ve oğlu Ali Yiğit’in eşlik ettiği Lider Onur Yiğit, sabah saatlerinde Anıtkabir’e geldi. Büyük Önder’in mozolesine çelenk bırakan Yiğit, akabinde Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Yiğit, deftere şu satırları yazdı: “Büyük Liderimiz, Ebedi Cumhurbaşkanımız, Pahalı Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizin 101. Yılında, kurucusu olduğunuz CHP’den Balçova Belediye Başkanı seçilmenin onuru ile huzurunuzdayım. Size, unsur ve devrimlerinize, çağdaş, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti bedellerine bağlılığını her fırsatta kanıtlayan yurtsever hemşerilerimin sevgilerini ve hürmetlerini sunmanın heyecanını ve memnunluğunu yaşıyorum. Asla yorulmayacağımıza, vaz geçmeyeceğimize ve bıraktığınız mirası gelecek jenerasyonlara taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza, belediye işçilerimiz ve Balçovalılar ismine kelam veriyorum. Büyük ve eşsiz hatıranız önünde, hürmetle ve minnetle eğiliyorum.”

ANLAMLI OLDU

Başkan Yiğit ve parti örgütünün Anıtkabir ziyaretinin, Erzurum Kongresi’nin 105. Yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün “şahsi meselem” dediği Hatay’ın yurda katılışının 85’inci yıldönümüne denk gelmesi, heyeti gururlandırdı. Yiğit, ziyaretin ülke için büyük değer taşıyan iki olayın yıldönümüne denk gelmesinin kendileri için çok manalı olduğunu söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI