Dolar 41,6990
Euro 48,6971
Altın 5.345,20
BİST 10.814,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Yağmurlu
İstanbul
18°C
Yağmurlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Türkiye’nin Prestijli Yarışması Harran Üniversitesi’nde Gerçekleşiyor

Harran Üniversitesi, tarihin sıfır noktası olarak kabul gören Göbeklitepe’den ilham alarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen Göbeklitepe Cup 3 Açık Hava Okçuluk Müsabakası’na konut sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin Prestijli Yarışması Harran Üniversitesi’nde Gerçekleşiyor
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2024 19:48
124

Harran Üniversitesi, tarihin sıfır noktası olarak kabul gören Göbeklitepe’den ilham alarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen Göbeklitepe Cup 3 Açık Hava Okçuluk Müsabakası’na konut sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Okçuluk Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen bu kıymetli aktiflik, ülke genelinde atletlerin ağır iştirakiyle gerçekleştiriliyor.

ARA REKLAM ALANI

Yarışmaya ülkemizin 15 farklı vilayetinden 280 atlet, hakem ve antrenör katılıyor. Toplamda 350 kişinin yer aldığı aktiflikte, sportmenler performanslarıyla büyük beğeni topladı. Müsabakanın birinci gününde kıyasıya uğraş eden atletlerin rakiplerine üstünlük sağlayabilme ismine gayeleri 12’den vurmaları ve rekabetçi sporculukları görülmeye kıymetti.

Renkli manzaralara sahne olan müsabaka aktifliğine konut sahipliği yapan Harran Üniversitesi Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Aktaş, yaptığı açıklamada üniversitenin spora ve atlete verdiği ehemmiyeti vurguladı. Doç. Dr. Aktaş: “Üniversite olarak spora ve atlete çok değer veriyoruz. Genç, dinamik ve dünyanın her yerinde bizi en âlâ biçimde temsil eden sportmenler yetiştiriyoruz. Yüksekokulumuzun akademik takımını daima geliştiriyoruz. Spor komplekslerimizde çabucak hemen tüm spor branşlarına hitap edebileceğimiz salonlarımız bulunuyor. Bugün burada Göbeklitepe Cup 3 Açık Hava Okçuluk Müsabakasına mesken sahipliği yapmaktan büyük memnunluk duyuyoruz. Yarışan tüm atletlerimize muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

 

Etkinliğin finali ve ödül merasimi Cumartesi günü yapılacak. Yarışın sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,