Dolar 49,4174
Euro 55,4717
Altın 6.604,48
BİST 12.046,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 14°C
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Enterinvest’in İlk Dönem Girişimlerinden egaranti $1.1 Milyon Yatırım Aldı!

Entertech İstanbul Teknokent tarafından yürütülen Enterinvest Yatırıma Hazırlık Programı’nın ilk dönem girişimleri arasında yer alan egaranti, Seri A öncesi yatırım turunda $1.1 milyon yatırım aldı. Garanti ve satış sonrası süreçleri dijitalleştiren girişim, aldığı yatırımla büyüme…

Enterinvest’in İlk Dönem Girişimlerinden egaranti $1.1 Milyon Yatırım Aldı!
REKLAM ALANI
15 Ekim 2026 18:34
21

Entertech İstanbul Teknokent tarafından yürütülen Enterinvest Yatırıma Hazırlık Programı’nın ilk dönem girişimleri arasında yer alan egaranti, Seri A öncesi yatırım turunda $1.1 milyon yatırım aldı. Garanti ve satış sonrası süreçleri dijitalleştiren girişim, aldığı yatırımla büyüme yolculuğunda yeni bir aşamaya geçti.

Kâmil Kınacı ve Sinan Peksoy tarafından 2021 yılında kurulan şirket, markaların garanti belgelerini dijitalleştiren ve satış sonrası süreçlerini tek platform üzerinden yönetmelerini sağlayan çözümler geliştiriyor. Türkiye ve Özbekistan’da faaliyet gösteren egaranti, markaların ve perakendecilerin satış noktalarına entegre olarak tüketicilere ek garanti ve bakım paketleri sunuyor.

ARA REKLAM ALANI

Yeni Yatırımla Büyümesini Sürdürmeyi Hedefliyor

Markalarla kurduğu iş ortaklıkları aracılığıyla geniş bir tüketici kitlesine ulaşan egaranti, yeni dönemde bireysel kullanıcılara yönelik hizmetlerini de geliştirmeyi hedefliyor. Şirketin Türkiye’de hayata geçirmeyi planladığı yeni uygulamayla tüketiciler, ürünleri için ek garanti ve bakım paketleri satın alabilecek; sahip oldukları ürünleri ve garanti bilgilerini tek bir platform üzerinden takip edebilecek.

2024 yılında da 18 milyon TL yatırım alan egaranti, son yatırım turuyla birlikte satış sonrası hizmetlerin dijitalleşmesine yönelik çözümlerini geliştirme ve büyüme hedeflerini ilerletme yolunda önemli bir adım daha attı.

Enterinvest, Girişimleri Yatırım Süreçlerine Hazırlamaya Devam Ediyor

Entertech İstanbul Teknokent tarafından yürütülen Enterinvest Yatırıma Hazırlık Programı, gelir elde etmeye başlamış ve ölçeklenme potansiyeli taşıyan girişimlerin yatırım süreçlerine sistematik ve yatırımcı perspektifiyle hazırlanmasını amaçlıyor.

Eğitim, mentörlük ve yatırımcı eşleştirmelerini bir araya getiren program kapsamında girişimler; finansal ve operasyonel metriklerini yatırımcı beklentileri doğrultusunda yapılandırma, şirket değerlemesi, durum tespiti (due diligence), yatırım şartları (term sheet) ve hukuki süreçler hakkında bilgi edinme fırsatı buluyor. Bunun yanı sıra yatırımcı sunumlarının geliştirilmesi ve ulusal ve uluslararası yatırımcılarla doğrudan temas kurulması da programın temel bileşenleri arasında yer alıyor.

Post-gelir aşamasındaki, çekirdek yatırım veya sonraki yatırım turlarına hazırlanan girişimlere yönelik tasarlanan Enterinvest, girişimlerin yalnızca yatırım turuna hazırlanmasını değil, aynı zamanda hedeflerine ve büyüme stratejilerine uygun yatırımcılarla buluşmasını da destekliyor.

Entertech İstanbul Teknokent olarak Enterinvest Yatırıma Hazırlık Programı’nın ilk dönem girişimlerinden egaranti’yi yatırım başarısından dolayı tebrik ediyor, kurucuları Kâmil Kınacı ve Sinan Peksoy ile tüm ekibine büyüme yolculuklarında başarılar diliyoruz.

Enterinvest Yatırıma Hazırlık Programı’nın 3. Dönem Başvuruları Devam Ediyor!

Yatırım süreçlerine sistematik bir şekilde hazırlanmak ve doğru yatırımcılarla buluşmak isteyen girişimler için Enterinvest Yatırıma Hazırlık Programı’nın 3. dönem başvuruları devam ediyor!

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı

REKLAM ALANI